John Grant Pr Foto John Grant Pr Foto

JOHN GRANT

Tir. 7 Jun VOXHALL AARHUS
Søn. 5 Jun DR Koncerthuset København

John Grant

Koncerten med John Grant som var rykket til 21.9.21. december, udskydes endnu en gang: Voxhall i Aarhus 7.6.22. Billetter købt til de oprindelige dato vil være gyldige til den nye dato i 2022.

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert. Ønskes købt(e) billet(ter) refunderet vil man som billetkøber modtaget mail med anvisning om hvordan.

Efter en overbevisende optræden på Heartland vender John Grant tilbage.

Den amerikanske antihelt og singer-songwriter, John Grant er tilbage i Danmark og rammer igen VoxHall i Aarhus - men som noget nyt indtager han, for første gang, Koncertsalen i DR Koncerthuset.

Efter en vellykket turné med hans anmelderroste fjerde album Love Is Magic, melder John Grant klar til en ny tour. På denne tour nedskalerer han til en mere intim opsætning og vil spille klassikere fra hele karrieren udelukkende på klaver og keys. Touren markerer også ti års jubilæet for hans berømte solodebut ”Queen Of Denmark”, hvor han vil medbringe sin samarbejdspartner igennem mange år, nemlig pianisten Chris Pemberton.