Goss 1080X1350 Sep 2021 Goss 1080X1350 Sep 2021

GOSS

Fre. 8 Apr VOXHALL AARHUS

Goss annoncerer sin hidtil største Danmarkstourné og udgiver ny single i dag! Billetsalget til touren er i gang via de respektive spillesteders platforme.

Goss vender tilbage d. 17. september med den nye single ’Ocean’ og annoncerer samtidig hans kommende og hidtil største Danmarksturné, der med navnet ’I FEEL LIKE PLANET EARTH TOUR’ tager ham rundt til 19 byer i marts og april 2022.Goss udtaler følgende om sin kommende turné:

“Jeg glæder mig mega meget til at komme ud og spille min største tour rundt i Danmark nogensinde. Jeg føler i høj grad at min musik hører til i hele landet og ikke bare i Århus og København, så jeg er superglad for at vi mere eller mindre kommer rundt til hver en krog. Der brænder en kæmpe ild i mig for at komme ud og spille min musik live. Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har været så psyked over, at komme ud og spille min musik som jeg er i de her dage.”

Goss’ nye single ’Ocean’ udkommer som opfølger til ’Mad Man’ og den seneste single ’Adrenaline’, førstnænvte blev P3’s Ugens Uundgåelige, og begge singler har med succes på radioen sat en endelig streg under, at Goss i den grad hører til i toppen blandt de mest interessant pop-artister herhjemme.

Lyt til "Oceans" her: https://goss.lnk.to/Ocean Se videoen her: https://youtu.be/B9kj012pg0g