Passenger Eflyer 2022 Passenger Eflyer 2022

PASSENGER: UDSOLGT/ VENTELISTE

Ons. 16 Mar VEGA KØBENHAVN

OBS: Koncerten med Passenger er udsolgt. Man kan skrive sig op på ventelisten her: https://www.tmdenmark.com/tools/ventelister/show.php?event=VES2209H-2022&l=dk

Koncerten med PASSENGER den 21. september 2021 i Store VEGA er udskudt til 16. marts 2022.
Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. Allerede købte billetter gælder til den nye dato. Billetholder modtager en mail fra Ticketmaster med mere information.

Den velkendte stemme fra Mike Rosenberg, bedre kendt under navnet fra sit musikalske alias Passenger, er tilbage i Store VEGA.

5 gange før har Passenger spillet i VEGA, en gang i Ideal Bar, en gang i Lille VEGA og tre gange i Store VEGA og alle gangene har han meldt totalt udsolgt! Nu er han tilbage for at i indtage scenen i Store VEGA på ny.

”I fucking love Denmark!”, var ordene fra ham i et GAFFA-interview tilbage i 2018, da han blev spurgt om, hvad han syntes om Danmark. Danmark står ham meget nært og han elsker kaffen og hipster-kulturen, som vi har her i Danmark og siger: ”Der er altid gode shows, folk passer altid så godt på os her, det er knaldgod kaffe og meget hipster. Jeg er afgjort hipster, så jeg er meget glad, når jeg kommer til Danmark!”

Med udgivelsen af hans seneste album ’Sometimes It’s Something, Sometimes It’s Nothing at All’, kan Mike Rosenberg nu skrive 11 studiealbumudgivelser på sin Passenger diskografi i en alder af kun 35. Passenger har været en lang rejse igennem siden hans første albumudgivelse ’Wiched Man’s Rest’ tilbage i 2007. Herefter tournerede han verden rundt som support til Ed Sheeran og derefter udgivelsen af hans kæmpehit ”Let Her Go”, som nåede rekordhøje to milliarder afspilninger på Youtube og nummer #1 i 19 lande.

Den engelske singer-songwriter fra Brighton går meget op i det autentiske i hans musik forbliver tro mod sin egen måde at gøre tingene på. Der er derfor lagt op til en lækker aften, når den talentfulde gademusikant fylder VEGA’s store scene med sin ru stemmeføring og melodiøse folkpop.