Beach Bunny Pumpehuset 1100X1372 Beach Bunny Pumpehuset 1100X1372

BEACH BUNNY KOMMER TIL PUMPEHUSET MED DERES CHICAGO POWERPOP

Man. 21 Feb PUMPEHUSET KØBENHAVN

» Beach Bunny » Pumpehuset » 21/02/22

Chicago powerpop!

Lili Trifilio skriver om hjertesorg og usikkerhed med den vemodige og ligefremme ærlighed fra powerpop-genren.

Beach Bunny er kunstnernavnet for 24-årige sanger og sangskriver Lili Trifilios band. Hun startede i 2015, og laver sange der minder om den alternative pops ’sad girl’ musik. I 2017 fik hun sammensat sit backingband til sine liveshows bestående af Matt Henkels (guitar), Anthony Vaccaro (bas), og Jon Alvarado (trommer). Beach Bunny er et Chicago band du virkelig bør tjekke ud!

Med succesen fra deres debut single ’Prom Queen’ – en åbenlys kritik af de knusende skønhedsidealer - der sprang i luften på TikTok, ramte Beach Bunnys debutalbum ’Honeymoon’, fra februar 2020, den øvre del af Billboards alternative hitliste, og begejstrede anmeldere fra bl.a. Rolling Stone og The New Yorker.

Få kunstnere kan finde en følelse så tydelig og ærlig som Beach Bunnys Lili Trifilio. På ’Honeymoon’, er det som om hun synger om ting, som alle har følt før, men aldrig selv har haft modet til at sætte ord på. Det er den fantastiske kulmination af hendes udvikling som sangskriver og kunstner, som startede i 2015 som et soveværelse pop solo-projekt. Indspillet i det ikoniske Chicago-studie Electrical Audio med producer Joe Reinhart (Hop Langs, Algernon Caldwaller), er de ni sange på albummet sprængfyldt med energi, der indfanger deres vitale og livsbekræftende live shows.

I januar i år udkom EP’en ’Blame Game’. Fire fremragende sange, der hurtigt opnåede 1 million kombinerede streams på Spotify og YouTube. De fire bandmedlemmer hamrer stadig derudaf med sprød guitar pop der giver genlyd af kultfavoritter fra halvfemsergrupper som L.A bandet That Dog, og nyere acts som Paramore. Sangerindens høje, trillende stemme giver de stærke melodier en tiltrækkende luftig kvalitet.