Noisia 1080X1080 V2 Noisia 1080X1080 V2

NOISIA: UDSOLGT/ VENTELISTE

Fre. 26 Nov PUMPEHUSET KØBENHAVN

OBS: UDSOLGT - skriv dig op på ventelisten her: https://www.tmdenmark.com/tools/ventelister/show.php?event=PUS2611A-2021&l=dk

NOISIA “THE FAREWELL TOUR” I PUMPEHUSET FREDAG 26. NOVEMBER 2021

Den hollandske elektroniske musiktrio bestående af medlemmerne Nik Roos, Martijn van Sonderen og Thijs de Vlieger, har siden 2003 produceret en bred vifte af elektronisk musik, herunder drum'n'bass, dubstep, breakbeat og house. Oplev deres fantastisk DJ set, når de gæster Pumpehuset fredag 26. november på deres ”The Farewell Tour”.

Deres vision er at udforske de yderste grænser og muligheder indenfor den elektroniske musik uden at gå på kompromis. De ønsker at gøre lyddesign til en kunstart og stræber efter at lave plader, der ikke lyder som nogen eller noget andet.

Forenet af en fælles passion for tonefølge, teknisk innovation og hensynsløs kvalitetskontrol (plus store mængder spil, hip-hop og humor) har de tre bandmedlemmer arbejdet sammen siden de forlod skolen.

Inden for to år efter deres debutudgivelse i 2003 havde de allerede figureret på nogle af de mest agendasættende labels inden for drum'n'bass: Moving Shadow, Subtitles, Renegade Hardware, Shogun, Ram og mange flere. Men selv da anede de ikke, hvor vellykket deres samarbejde ville være.

Et årti senere: Fra deres drum'n'bass rødder har de sat deres aftryk på det musikalske landkort, og er blevet et af de mest etablerede og kompromisløse acts inden for elektronisk musik. Fra deres unikke, specialbyggede flydende triple-studio-kompleks i Groningen har de skabt benchmark-produktioner, etableret tre respekterede labels (Vision, Division, Invisible), remixet sværvægtere som The Prodigy og Skrillex, kurateret deres egen Noisia Invites-festival og lavet scores til spil som Devil May Cry og Counter Strike samt musik til film som he Man From U.N.C.L.E. og Transformers 3.

For virkelig at forstå, hvem de er, og hvad der gør deres trehovedede maskine så unik, må man tage til et af deres Noisia Invites-shows. Et sted, hvor trioen holder hof og bouncer i det soniske kaos med gæster lige fra Gaslamp Killer til Teddy Killerz. Eller tjek et Noisia Radio-show, hvor hvert show afspejler deres humor, den bredere og mere eksperimentelle smag, som de ikke kan udtrykke i deres livesæt.

Noisia sætter nye grænser både i studiet og på scenen, de ydre rammer er sat... du er inviteret, så der er kun tilbage at møde op opleve det selv. Support denne aften er: RDG, Deb Foam, Drum And Bass Klubben.

Billetpriser: 245 kr. + gebyr Billetsalget starter onsdag 18. august kl. 14.00