Vega Anebrun Eflyer Vega Anebrun Eflyer

ANE BRUN

Man. 1 Nov VEGA KØBENHAVN

Support: Loney dear

OBS: Koncerten er udskudt fra 22. april 2021 til 1. november 2021

Ane Brun annoncerer koncert i Store VEGA. "After The Great Storm Tour 2021"

Den anmelderroste sangerinde er tilbage efter fire års pause. 6 ud af 6 stjerner, var bedømmelsen fra GAFFA, da hun gæstede Store VEGA tilbage i 2016.

”Ane Brun er det tætteste, vi i Norden kommer på en vaskeægte diva. Og det siges i den mest positive forstand. Sammenligningerne med artsfæller som Lisa Nilsson og Sissel Kyrkjebø er fortjente, men hun overgår dem med sin på én gang stærke og skrøbelige, lyse vokal.” - Frederik Kyhn, GAFFA

Det er hendes første tour siden hendes seneste ’Directions’ tour tilbage i 2016.

Når hun gæster København, er det i forbindelse med hendes kommende Europa tourné som strækker sig over 3 måneder i en lang række storbyer. Hun er en artist der arbejder på at forny sig selv konstant og har derfor sammensat en ny konstellation af musikere på hendes tour. Tre af bandets medlemmerne har hun spillet med før, men har nu forøget med tre nye på hhv. bass, cello og trommer. ”I want to keep the energy from the Directions tour and build on it, but also find space for the softer side of me. Plus, of course, there’ll be a couple of covers!” forklarer hun.

Touren kommer i forlængelse af hendes nye studiealbum som udkommer i foråret, hvor hendes første single ”Don’t Run And Hide”, udkommer i februar.

Den norske singer/songwriter Ane Brun er en personlighed med en delikat indie folk stemme, som vær at opleve live: 1. november 2021