Oklou Flyer 1100X1372 Oklou Flyer 1100X1372

OKLOU (UDSOLGT)

Lør. 23 Okt HOTEL CECIL KØBENHAVN

Skriv dig op på ventelisten her: https://bit.ly/3lApsfg

Manna, Hotel Cecil og Luger præsenterer det franske stjerneskud Oklou live på Hotel Cecil

MANNA, HOTEL CECIL & LUGER PRESENT OKLOU (f) LØRDAG 23. OKTOBER 2021 HOTEL CECIL

Bag kustnernavnet Oklou står den franske producer og vokalist Marylou Mayniel, der med sit seneste album Galore, har skabt et værk der blander lige dele klassisk musik, ambient pop og internetæstetik.

Oklou er vokset op i Frankrig og er klassisk uddannet på både klaver og cello, men det er i mødet med den digitale verden, de elektroniske produktioner og hendes karakteristiske vokal, at hendes musik for alvor kommer til udtryk.

Dette demonstrerede hun senest på albummet Galore, der med blanding af kammermusik, poppet vokaler og dybe elektroniske produktioner, kredser om emner som genfødsel, kærlighed og Oklous egen indre verden. Udgivelsen af albummet Galore kommer i kølevandet på en række singler og samarbejder med blandt andet Mura Masa, Sega Bodega og Chynna.

Oklou har en helt særlig evne til at udfolde sine sange live hvilket blandt andet kunne ses på hendes to COLORS Sessions der udkom i 2020 - se dem herunder.

Showet med Oklou er hendes debut på dansk grund og præsenteres i samarbejde med Manna.

Om Manna: Manna er et tilbagevendende event i København, der præsenterer koncerter med de nye internationale stjerner og lokale talenter. Tidligere optrædener til Manna inkluderer Lil Halima, Barselona, Project Pablo, Gents, Erika De Casier, Tarkykardia og Fraads Billetpris: 160 kr. + gebyr Billetsalg via luger.dk, hotelcecil.dk og ticketmaster.dk