Goss Fall 2021 Goss Fall 2021

GOSS

Tor. 14 Okt GIMLE ROSKILDE
Tor. 3 Mar Bastionen Nyborg

Goss

Fre. 4 Mar Forbrændingen Albertslund

Goss

Lør. 5 Mar Gjethuset Frederiksværk

Goss

Tor. 10 Mar Paletten Viborg

Goss

Fre. 11 Mar Bygningen Vejle

Goss

Lør. 12 Mar Pavillonen Grenå

Goss

Tor. 17 Mar Turbinen Randers

Goss

Fre. 18 Mar Elværket Helsingør

Goss

Lør. 19 Mar MantziusLive Birkerød

Goss

Ons. 23 Mar Godset Kolding

Goss

Tor. 24 Mar Stars Vordingborg

Goss

Fre. 25 Mar Tapperiet Køge

Goss

Lør. 26 Mar Richter Gladsaxe

Goss

Tor. 31 Mar Fermaten Herning

Goss

Fre. 1 Apr Studenterhuset Aalborg Aalborg

Goss

Lør. 2 Apr Frølageret Odense

Goss

Tor. 7 Apr Mejeriet Sønderborg

Goss

Fre. 8 Apr Voxhall Aarhus

Goss

Lør. 9 Apr Pumpehuset København

Goss

Goss udskyder sin tour til efteråret

Besked fra Mads (Goss): Jeg havde glædet mig helt sindssygt til at spille musik for jer i levende live her i marts og april, men pga. Corona situationen bliver vi nødt til at rykke koncerterne til efteråret. Det betyder bare at vi har endnu mere brug for at komme ud med al den indespærrede livslyst til efteråret, så hold fast i billetten! Jeg lover i ikke kommer til at fortryde det!! <3 Mads aka Goss

GOSS ANNONCERER GROUP THERAPY TOUR BILLETTER KAN KØBES HER: luger.dk/artists/goss

Goss har i løbet af de seneste år udviklet sig til at blive en af de mest interessante nye artister herhjemme – en rejse, der startede i 2017 og som sidenhen har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Rejsen fortsætter i 2021, hvor Goss 4. december kl. 10.00 kan annoncere forårstouren ’Group Therapy Tour’, der tager Goss rundt til 7 af landets største byer.

”Goss’ debutalbum bør cementere ham, som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark” (Soundvenue, 5 hjerter til ’Group Therapy’) Goss har i løbet af de sidste tre år været på jagt efter en konstant udvikling i hans musik med et mål om at nå helt ind til hans egen musikalske kerne og udtryk. Den 16. oktober i år udgav Goss debutalbummet ’Group Therapy’, der på mange måder var en hidtil kulmination på hans rejse – hvor Goss netop har formået af finde sin helt egen plads på den musikalske scene med et udtryk, der har givet genklang hos de største danske medier.

”Goss er overbevisende som både Fomo-plaget mand, eftertænksom romantiker, og den ensomme storby, cowboy, der kun lige holder sig selv oppe ved hjælp af slidstærke melodier i olietøndens bålskær. Sådan lyder en musiker, der efter eksperimenter og EP’er er ankommet til sin destination” (Politiken, 5 hjerter til ’Group Therapy)

Da Goss udgav sit debutalbum ’Group Therapy’ var det på mange måder som om, at Mads Damsgaard Kristensen havde fundet hjem – hjem til sit musikalske tilhørssted, der kombinerer det organiske med det digitale – og som på magisk vis formår at blende følelser af nostalgi og fremtid sammen i et univers, som har fortryllet både fans og anmeldere landet over, der alle har kvitteret med topanmeldelser. Det var derfor et spændt publikum, der trådte ind i den udsolgte Amager Bio i starten af november, hvor Goss spillede sin første egen headliner koncert. Det var dog de færreste, der havde turde håbe på en koncert af den høje kaliber med en sjælden nerve og menneskelighed – en koncert, hvor Goss beviste hvorfor musik i høj grad skal opleves live. Soundvenue gav koncerten 5 stjerner og med ordene ”Goss demonstrede uforlignelig vildskab og scenetække i Amager Bio” er der ingen tvivl om, at både fans og musikelskere i den grad har noget at se frem til, når Goss indtager de danske scener på hans Group Therapy Tour i 2021.