Portrait03 Portrait03

DREW SYCAMORE

Lør. 9 Okt VEGA KØBENHAVN

DREW SYCAMORE flytter touren til efteråret 2021. Hun har masser af ny musik på vej

2020 blev på mange måder et uforglemmeligt år, men for Drew Sycamore var det også året, hvor hun brød igennem og scorede to No. 1 hits med “Take It Back” og “I Wanna be Dancing”, der begge har ligget på airplaycharten i flere måneder og stadig gør ! Samtidig blev hun nomineret i 2 kategorier til Danish Music Awards som Bedste Nye Navn og Bedste Nye Live Navn. Derudover indspillede hun i løbet af en måned det kommende album ”Sycamore” sammen med producer-brødrene Frederik- og Fridolin Nordsø samt sangskriver Lasse Boman, der alle var med indeover det anmelderroste debutalbum ”Brutal” fra 2019. Albummet indeholder 10 sange, der blev skabt i et kreativt rum med en fælles vision om ramme den optimale sangskrivning samt at bounce grænserne for pop-nostagien.

Som så mange andre kunstnere har Drew måttet udskyde sine koncerter til efteråret, og hun brænder virkelig for at komme ud at spille live.
Albummet ”Sycamore” udsendes 28. Maj, og til de efterfølgende 15 koncerter i september/oktober, vil der være en god håndfuld nye numre der skal præsenteres sammen med bandet bestående af Maja Pyndt – bas, Amanda Wium – keyboards, Lasse Boman – guitar og Felix Ewert – trommer.

I forrige uge udsendtes den nye single ”45 Fahrenheit Girl”. En vampyrlove-story, der i en flot visualisering af sangen understreger ambitionerne med en sublim musikvideo, skudt over tre dage på syv lokationer rundt i Nordsjælland i bidende kulde i januar. Resultatet kan ses her : https://youtu.be/BIDYHjD1CaA

Titlen refererer til den kropstemperatur vampyren har, som er 7 grader celsius = 45 fahrenheit. Drew er stor fan af Twilight bøgerne, så en sang om vampyrer og det at lave en video med det tema, lå ligefor.