Hugorm Udskudt Efterar 2021 Med Datoer Hugorm Udskudt Efterar 2021 Med Datoer

HUGORM

Tor. 7 Okt TAPPERIET KØGE
Tor. 30 Sep Skråen Aalborg

HUGORM

Fre. 1 Okt MantziusLive Birkerød

HUGORM

Lør. 2 Okt Elværket Holbæk

HUGORM

Fre. 8 Okt Posten Odense

HUGORM

Lør. 9 Okt Pavillonen Grenå

HUGORM

Tor. 14 Okt Train Aarhus

HUGORM

Fre. 15 Okt Turbinen Randers

HUGORM

Lør. 16 Okt Horsens Ny Teater Horsens

HUGORM

HUGORM flytter "Kom Vi Flygter" touren til efteråret.

Bandet skriver:

Kære alle!

Da der ikke er noget, der tyder på en foreløbig lempelse af COVID-19 restriktionerne har vi, i samråd med spillestederne, valgt at flytte vores kommende forårs-tour til nye datoer i efteråret 2021. Købte billetter gælder til de nye datoer og vi er dybt taknemmelige over alle jer i København, der trofast og stædigt har holdt fast i jeres billetter siden marts 2020. Vi glæder os til at danse og hoppe med jer i efteråret. /// HUGORM

I 2020 har HUGORM fået deres gennembrud og formået, at starte en livekarriere med alle odds imod sig. Hugorm bryder med formatet, og er dét band der kommer længst ud over scenekanten for tiden.

Trioen leverer sikre og bomstærke præstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front, og sammen med sine to musikalske legekammerater Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm har de en fantastisk dynamik når sangene fra debutalbummet "KOM VI FLYGTER” udføres live. Og de er først lige begyndt!

Vi har haft en drøm om at udfordre den traditionelle koncert-ramme og iscenesætte en musikalsk fortælling om et menneske der kæmper mod sig selv. Så det har været en kæmpe forløsning for os at mærke, hvordan vores drøm har foldet sig ud og er blevet forstået af publikum på de 23 shows vi har spillet på KOM VI FLYGTER TOUR 2020. Og vi glæder os bare som små sultne svin til at fortsætte touren i 2021. Hvordan verden vender og hvad man må på spillesteder til marts, ved vi ikke. Men vi ved at vi er klar på det hele og at vi kommer til at lægge publikum ned, lige meget om de så står eller sidder. - Hugorm

Den 23. oktober udsendte HUGORM det anmelderroste debutalbum ‘KOM VI FLYGTER’, hvorpå trioen fra Cold Hawaii i Klitmøller fortsætter med at udvikle sig, og bevæge sig nye steder hen, og samtidig bevarer grundenergien fra januar-udgivelsen, EP’en ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”.

HUGORM spillede sidste efterår et par testshows hvor få heldige publikummer havde adgang, og stod foran to debutkoncerter i marts som begge blev udsolgt på et par timer, samt en planlagt festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk. I stedet for et par travle måneder på festivalscenerne brugte bandet den ekstra tid på at lave endnu mere ny musik, og fik også stablet en live-streamet koncert på benene fra Thy Nationalpark. HUGORM spillede deres første offentlige koncert i Hanstholm Hallen i forbindelse med albumudgivelsen. Efteråret 2020 har budt på en række stort set udsolgte ’KOM VI FLYGTER’ koncerter, og HUGORM offentliggør nu at touren fortsætter i foråret 2021.

Deres stærke livekoncerter er heller ikke gået anmelderne forbi, så der er både store forventninger og et godt grundlag for 2021 koncerterne:

"Det er simpelthen genialt, intet mindre" – GAFFA (5 stjerner)

”Et koncertformat, som er et yderst giftigt bekendtskab. Ikke mindst fordi Kvamm er så forbasket dygtig på en scene” – Fyens Stiftstidende (5 stjerner)

”Grim og følsom rock, metallisk, hiphop-klingende, med nerve, nærvær og stærke personlige tekster. Det hugger som ormen med zig-zag striben ned ad ryggen”. – Kulturen.nu (5 stjerner)

Hugorm slanger sig afsted og bider endnu mere fra sig i 2021!