Hi Res Mindsparken Hoj Final Nydato Web Hi Res Mindsparken Hoj Final Nydato Web

THE MINDS OF 99

Lør. 11 Sep PARKEN COPENHAGEN

The Minds of 99’s koncert i Telia Parken 12. september 2020 er aflyst.

Live Nation og The Minds of 99 har afventet en endelig udmelding fra staten, og med aflysningen af fase 4 og den tilhørende genåbningsplan ses det desværre ikke som en mulighed at gennemføre koncerten. Billetkøbere har mulighed for at konvertere deres billet til en ny koncert som finder sted 11. september 2021 i Telia Parken. The Minds of 99 skulle kun spille én enkelt koncert i 2020. I den største venue i dette land. Bandet ville have indtaget et udsolgt nationalstadion, som det kun andet danske band nogensinde, hvis ikke verden var blevet ramt af en pandemi. I kulisserne har der været arbejdet på højtryk, i forsøget på at finde løsninger på, hvordan koncerten kunne gennemføres på en alternativ og forsvarlig måde. Vi må dog nu indse, at det ikke længere er realistisk, at vi kan nå at finde en løsning der gør det muligt at gennemføre koncerten 12. september 2020.

Direktør for Live Nation Danmark Jesper Christensen udtaler: ”Vi er så kede af det på The Minds of 99’s fans’ vegne. Live Nation og The Minds of 99 har været på en lang rejse sammen, som skulle kulminere i Telia Parken den 12. september, og vi føler så meget med bandet og deres fans, som har set koncerten som et absolut højdepunkt i år. Vi ved at det har været meget svært for bandet ikke at kunne kommunikere direkte med deres fans om hele processen, men det har desværre været så kompliceret, at vi har måtte råde dem til at holde kortene tæt til kroppen. Det er først i dag der er kommet en endelig afklaring. Vi vil gerne takke både bandet og deres publikum for tålmodigheden.”

Statement fra bandet:

Kære allesammen.

Vi har kæmpet til det sidste for at få koncerten i parken til at ske, men vi får ikke lov til det grundet den kedelige COVID-19 udvikling på det seneste. Vi havde lavet et storstilet forslag med vores samarbejdspartnere til hvordan man kunne gøre det på en forsvarlig måde. Det forslag lå klar på beslutningstagernes bord, da de kom tilbage fra ferie og efter forhandlingerne i sidste uge, står det klart at det ikke bliver tilladt at gennemføre koncerten.
Vi har forberedt os et år på denne her koncert og vi har troet på det kunne lykkes, men samtidig har vi jo alle vidst at dette kunne ske, så på en måde er det rart med en afklaring. Koncerten bliver aflyst. Men vi laver i stedet en ny koncert d. 11. september 2021. Alle billetholdere vil få besked fra Ticketmaster inden for de kommende dage om hvordan de ombytter eller refunderer billetten. En af de værste ting ved det her er, at af mange jer har skrevet til os uden at få svar og det har vi været kede af og frustreret over ikke at kunne give, men vi har simpelthen ikke ville påvirke noget i en negativ retning ved at kommunikere uden om regeringen. Vi ville give koncerten og dermed Jer, os og livemusikken de bedste chancer. Det håber vi virkelig, I tilgiver os. Det har været forfærdeligt ikke at kunne kommunikere med jer. Vi er så utroligt taknemmelige for jeres støtte og for de 38.000 billetter 🤯 der blev solgt inden Coronaen ramte. Vi håber I holder fast i dem. Vi kommer stadig til at spille i Parken og det bliver større end nogensinde! Længe leve livemusikken!

Kh The Minds of 99

Alle billetkøbere vil modtage en mail direkte fra Ticketmaster, hvor de vil få mulighed for at ombytte deres nuværende billet til en ny billet til datoen i 2021. Har man ikke mulighed for at deltage, kan man få sine penge retur.

Billetpriser: Golden Circle 650,- / PL1 650,- / PL2 420,- / PL2U (stå) 420,- / PL3 270 kr. + gebyr Billetsalget til den nye koncert i Telia Parken 11. september 2021 starter fredag 2. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk