Dreya Mac Loppen 1080X1350 Dreya Mac Loppen 1080X1350

MANNA PRESENTS: DREYA MAC

Tor. 26 Aug LOPPEN KØBENHAVN

Manna Presents: Dreya Mac @ Loppen 26. august 2021

Den britiske rapscene blomstrer for tiden og et af de seneste skud på stammen er den unge rapper, Dreya Mac, der hurtigt har vist sig at være et navn, man i dén grad bør holde øje med. Det er derfor også en stor fornøjelse at kunne præsentere hendes første show på dansk jord, når hun rammer Loppen torsdag d. 26. august.

Med bare en håndfuld singler har den London-baserede dancer-gone-rapper, Dreya Mac,allerede gjort ganske stort indtryk på den hjemlige og internationale rapscene. Med sin eksplosive debutsingle "Skippin", der ramte gaden sidste år, fremviste Dreya Mac sit fandenivoldske flow og dynamiske sangskrivning over en brændende beat fra den anerkendte Manchester-baserede DJ og producer, Kill Miami.

Siden da er det spirende raptalent kommet med to lige så spændende udspil i form af singlerne, "Sativa" og "BAG", som yderligere understreger Dreya Macs position som en af de mest bemærkelsesværdige rappere, der er kommet ud af Storbritannien den seneste tid. Da rapperen blev inviteret til at lave en showcase-optræden på den banebrydende musikplatform, COLORS, greb hun i dén grad også chancen, og leverede en elegant udgave af sangen, "Time", hvor hendes skarpe, melodiske og forfriskende flow på overbevisende vis bouncer over et bastungt beat - en perfekt setting for den unge rapper.

Bedøm selv og glæd dig til at opleve Dreya Macs karismatiske udstråling, når hun fremviser sit kæmpe talent på Loppen til august!

Koncerten annonceres fredag d. 11. juni kl. 9.00. Billetter kan købes via Tikkio.