Manna School Of X Mercedess Ny 1080X1350 Manna School Of X Mercedess Ny 1080X1350

MANNA PRESENTS: SCHOOL OF X + MERCEDESS

Lør. 7 Aug NIKOLAJ KUNTHAL KØBENHAVN
Tor. 18 Nov Studenterhuset Aalborg Aalborg

School Of X

Fre. 19 Nov Atlas Aarhus

School Of X

Lør. 20 Nov Harders Svendborg

School Of X

Fre. 26 Nov Sønderborghus Sønderborg

School Of Xs

Lør. 27 Nov Pumpehuset København

School Of X

Manna og Nikolaj Kunsthal inviterer til sommerfest, intimkoncerter og langbordsmiddag 7. august 2021

I samarbejde med Nikolaj Kunsthal inviterer Manna til en hel dag i den gamle kirke med live musik, fællesspisning og solskin på Nikolaj Plads. Dagen starter udenfor kunsthallen med kolde drinks og god musik når Malika Mahmoud + Suzierhwcockroach spiller sød musik i solen. Senere på aftenen kan man få sig en helt speciel middagsoplevelse når Rufino Osteria slår pjalterne sammen med Rouge Oysters og byder på 3-retters menu midt i Nedre Galleri, hvor der er 12 meter til loftet. Efter middagen spiller to af tidens mest interessante kunstnere i et intimt koncertsetup, School of X og Mercedess

Navnet manna stammer fra biblen og refererer til den ’himmelske føde’. Til arrangementet i Nikolaj Kunsthal vil der være langbordsmiddag (for 50-100 personer) lavet af Rufino Osteria og Rouge Oysters. Langbordsmiddagen foregår inden koncerterne med School of X og Mercedess.

School Of X

Rasmus Littauer har slået sit navn fast i løbet af det sidste årti som trommeslager for MØ. Siden Faded. Dream., hans debut-EP fra 2017 under kunstnernavnet School of X, har han slået bølger på den danske musikscene og skabt interesse fra udlandet. School of X vendte tilbage i 2019 med EP’en Destiny og opfølgeren Interpretations i 2020, der inkluderer remixes og fortolkninger af Trentemøller og Spencer Zahn blandt andre. Armlock, School of X’s debutalbum, blev udgivet i maj 2020.

Mercedess

Den unge sanger og sangskriver Mercedess fra Amager laver stilfuld gangster-pop til de dage, hvor man insisterer på at have solbriller på indenfor! I 2020 udgav hun sin overbevisende debut-single ”Shy Gangster” på sit eget label Big Benz Records. Den is-kølige sang og Mercedess’ forførende vokal fangede straks medierne og lytternes opmærksomhed.

Om Manna

Manna så første gang dagens lys en kold december aften i 2015. Torsdagsklubben blev stiftet af Theodor Clausen, Josefine Winding og Daniel Bruhn og havde til huse i kødbyens Jolene i næsten 3 år. Manna var skabt ud fra et ønske om at kunne skabe unikke live-oplevelser med bands der er i starten af deres karriere. Derudover, en drøm om at publikum ikke behøver at søge andetstedshen når koncerten slutter, men at man sagtens kan glide direkte hen i de tidlige timer, samme sted, i selskab med de allerbedste djs. Igennem årene har Manna dannet rammerne for nogle af de første koncerter på københavnsk grund for fx Barselona, FRAADS, Erika de Casier, VERA, Ecstasy In Order, Yangze og senest Lil Halima og Elias Boussnina. Senere hen har Manna udviklet sig til at omfavnet internationale artister og præsenterer i løbet af de næste års tid koncerter med blandt andet Dreya Mac, Oklou, Pearl Charles og Coco& Clair Clair.

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Kunsthal præsenterer dansk og international samtidskunst med særligt fokus på lokal forankring. Kunsthallen er beliggende i den gamle Sct. Nicolai Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Den historiske arkitektur indgår i samspil med skiftende udstillinger - senest blandt andet Thomas Øvlisen, HuskMitNavn, Andreas Emenius og Leonard Cohen. Nikolaj Kunsthal er et levende hus, der udover udstillinger også byder på koncerter, talks, performances, butik, café m.v. Ved særlige lejligheder er det også muligt at komme op i det gamle kirketårn, hvorfra der er panoramisk udsigt over København i 35 meters højde. I 2021 fejrer Nikolaj 40-års jubilæum som kunsthal. www.nikolajkunsthal.dk

Koncertbillet: 150 kr. + gebyr

Langbordsmiddag + koncertbillet: 425 kr. + gebyr

Koncert: Døre: 20.00 Show: 21.00

Langbordsmiddag: Døre: 18.00 Middag slutter kl. 20.00 Show: 21.00