Noisia 2016 2 Square By Rutger Prins Noisia 2016 2 Square By Rutger Prins

NOISIA

Den hollandske elektroniske musiktrio bestående af medlemmerne Nik Roos, Martijn van Sonderen og Thijs de Vlieger, har siden 2003 produceret en bred vifte af elektronisk musik, herunder drum'n'bass, dubstep, breakbeat og house. Deres vision er at udforske de yderste grænser og muligheder indenfor den elektroniske musik uden at gå på kompromis. De ønsker at gøre lyddesign til en kunstart og stræber efter at lave plader, der ikke lyder som nogen eller noget andet.

Forenet af en fælles passion for tonefølge, teknisk innovation og hensynsløs kvalitetskontrol (plus store mængder spil, hip-hop og humor) har de tre bandmedlemmer arbejdet sammen siden de forlod skolen.

Inden for to år efter deres debutudgivelse i 2003 havde de allerede figureret på nogle af de mest agendasættende labels inden for drum'n'bass: Moving Shadow, Subtitles, Renegade Hardware, Shogun, Ram og mange flere. Men selv da anede de ikke, hvor vellykket deres samarbejde ville være.

Et årti senere: Fra deres drum'n'bass rødder har de sat deres aftryk på det musikalske landkort, og er blevet et af de mest etablerede og kompromisløse acts inden for elektronisk musik. Fra deres unikke, specialbyggede flydende triple-studio-kompleks i Groningen har de skabt benchmark-produktioner, etableret tre respekterede labels (Vision, Division, Invisible), remixet sværvægtere som The Prodigy og Skrillex, kurateret deres egen Noisia Invites-festival og lavet scores til spil som Devil May Cry og Counter Strike samt musik til film som he Man From U.N.C.L.E. og Transformers 3.

For virkelig at forstå, hvem de er, og hvad der gør deres trehovedede maskine så unik, må man tage til et af deres Noisia Invites-shows. Et sted, hvor trioen holder hof og bouncer i det soniske kaos med gæster lige fra Gaslamp Killer til Teddy Killerz. Eller tjek et Noisia Radio-show, hvor hvert show afspejler deres humor, den bredere og mere eksperimentelle smag, som de ikke kan udtrykke i deres livesæt.

Noisia sætter nye grænser både i studiet og på scenen, de ydre rammer er sat... du er inviteret, så der er kun tilbage at møde op opleve det selv.

Discover Noisia

Kontakt

  • Promoter

    Theodor Clausen, theodor@luger.dk