Igyot Foto Stor Igyot Foto Stor

I GOT YOU ON TAPE

Lør. 14 Okt Bremen Teater Copenhagen

I Got You On Tape (Support: Baby in Vain)

IGYOT består af medlemmerne Jacob Bellens (lead-vocals og keyboard), Rune Kielsgaard (trommer), Jeppe Skovbakke (bas) og Jacob Funch (guitar).

Alle er de aktive medlemmer på den danske musikscene, og har over årene bidraget til adskillige musikalske projekter indenfor stilarterne alternativ rock, indie, jazz og eksperimental pop. En vifte af erfaring der sammenlagt har påvirket til IGYOT’s unikke musikalske bånd og medrivende lyd.

Mellem 2004 og 2013 nåede IGYOT ikke alene at udgive 4 plader, men også at spille et utal af koncerter i ind- og udland, I 2010 vandt de P3 Guld-Prisen omkring albummet “Spinning for the cause”.

Pladen “0” der udkommer den 24 maj på Escho, består af aldrig-før udgivetmateriale fra de fire venner, optaget under bandets spæde start, tilbage i 2004. Pladen udgør en slags tidskapsel, som altid har haft en helt særlig plads i bandets kollektive hjerte, og nu er klar til at blive delt med resten af verden.

Live er IGYOT kendt for deres kompromisløse udtryk, med plads til både hypnotiserende storladenhed og nærværende intimitet. Til efterårets 2023 kan man med bandets egne ord forvente sig at se frem til “beggars and bangers, lav belysning og ren energi”.