Dejah Makar Dejah Makar

DEJAH MAKAR

Lør. 8 Apr Stairway Vanløse

Dejah Makar

DEJAH MAKAR ER EN ’REAL STUNNA’

’Real Stunna’ bygger videre på fortællingen om dansk-egyptiske Dejah Makar – en multi-universel 21-årig kunstner, hvis lyrik er lige så intimiderende og sexet, som den er poetisk og samfundskritisk.

”’Real Stunna’ er et mindset og et mantra om hvordan, jeg lever og gerne vil leve mit liv! Om at kende sit værd, kræve sin ret og om den selvforstærkende effekt det har, at vokalisere det. I min verden, er der ikke plads eller tid til useriøse relationer og giftig energi.”

Dejah Makar har ordet i sin magt – og hun bruger det! Hun gør det tilmed gennemtænkt, poetisk, provokerende, sexet og direkte, men med rig mulighed for fortolkning, hvis man går på opdagelse i de åbenlyst flabede gloser som på den spritnye single, ’Real Stunna’.

”Når jeg rapper ”If you gonna make me a sucker I’m gonna make you a licker” er det både en meget hands on og metaforisk måde at kræve ligestilling på. Sangens udgangspunkt er seksuelt, men er også en skildring af kvindens magt og styrke – en opfordring, måske især til andre unge kvinder, om at være assertive og om at bede om hvad de gerne vil have, både i og udenfor soveværelset. Speak up! Få ting til at ske – og lad dem ske på dine præmisser,” forklarer Dejah Makar.

Discover

  • kontakt

    Agent: freja@luger.dk