Cezinando Foto Maria Pasenau 640X640 Cezinando Foto Maria Pasenau 640X640

CEZINANDO

Cezinando

Den tidligere balletdanser havde allerede et par hiphopudgivelser på cv’et, før han i 2017 udgav ’Noen Ganger og Andre’, men det var netop det album, der gav ham gennembruddet. Cezinando viste sit sande jeg i form af sårbare, skrøbelige sange og blev en af Norges største popstjerner.

Trods sin unge alder har 23 år gamle Kristoffer Cezinando udmærket sig på den norske hiphop-scenen i flere år allerede.

16 år gammel udgav han debut-EPen Cez 4 Prez, og to år senere fulgte han op med sit første fuldlængde album framtid:sanntid. Han er en rapper som skiller sig fra mængden – både i tekst, melodi og karakter. I november 2016 vant han prisen for Årets nykommer på P3 Guld, og under Spellemannsprisen kort tid etter vant han i kategorien Årets tekstforfatter. Han var dessuten også nomineret i kategorierne Årets urban og Årets album.

6. oktober 2017 udgav han opfølgeren til ”Barn av Europa” – ”Noen ganger og andre”, og det til strålende modtagelse. Albummet susede direkte ind på førsteplass på VG-Listen Top 40.

Cezinando har markeret sig som en enestående liveartist også, og har taget publikum i både Norge og Danmark med storm, til hans eksplosive liveshows.

For at booke denne artist, se nedenstående kontaktoplysninger

  • Agent

    Sarah Sølvsteen

    +45 40505016