Dscf3079 Dscf3079

BISHBUSCH

BishBusch er Søren Buschmann Friis’ nye soloprojekt, med en baggrund i bandet Franske Piger begiver Søren sig nu ud i sit første aleneridt. Navnet er en homage til den legendariske Scott Walker plade Bish Bosh sammensmeltet med Sørens eget efternavn. Som Bisch Busch agerer han nu både producer og sangskriver. BishBusch’s debutplade kommer via Escho i marts 2020.

Sangene bevæger sig i et univers der flyder ubemærket mellem humor og dyb alvor. Der skabes et rum hvor alle følelser er tilladte og opmuntrede - gerne alle sammen på samme tid. Om det handler om at pisse blod på et institutionstoilet eller en samtale om en kærestes fars død er det alt sammen rodfæstet i et deadpan og ligefremt narrativ. Til udgivelsen hører en serie af paralleltekster der er blevet til under processen med at lave pladen. De kan læses uafhængigt men giver samtidig et unikt indblik en kunstnerisk proces.

Pladen er skrevet og produceret med inspiration fra moderne hip hop som Lil Yachty og Yung Lean men samtidig uundgåeligt smittet af tidligere tiders folk-musik i tradition af Vashtie Bunyan, Anne Briggs og Michael Hurley.

For at booke denne artist, se nedenstående kontaktoplysninger

  • Agent

    Josefine Winding

    josefine@luger.dk

    +45 31408545