Notd Insta Long 1100X1372 Opdateret Notd Insta Long 1100X1372 Opdateret

NOTD Kommer til VEGA

OBS!

Koncerten med NOTD i Ideal Bar den 17. marts 2020 kommer ikke til at finde sted som planlagt. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og er planlagt i overensstemmelse hermed.


Den 17. marts kan du opleve en fontæne af elektronisk vellyd, når den svenske duo, NOTD, skruer helt op for popfesten i Ideal Bar.

Sidste år udgav NOTD hitsinglen ”So Close”, der gik sejrsgang på et utal af hitlister verden over. Sammen leverer de fremadstormende musikere elektroniske hits spækket med lækre synthpop-melodier, tunge basflader og tropiske trommebeats.

Det var gennem sprøde remixes af bangers fra verdensstjerner som Shawn Mendes, Ed Sheeran, Demi Lovato, Sia, Alessia Cara og Rihanna, at de to talentfulde musikere skabte massiv hype omkring sig. Deres officielle remix af Ed Sheerans “Shape Of You” var nummer et på SoundCloud otte uger i streg og er blevet kåret til den bedste remix af Billboard.

Herefter begyndte de at fremtrylle deres egne sange, og i marts 2018 udgav de i samarbejde med popsensationen Bea Miller den charmerende ørehænger ”I Wanna Know”, der til dato har modtaget platin i USA, Australien, Norge og Sverige.

Bandet kunstnernavnet NOTD gemmer sig de to unge musikere Samuel Brandt (alias Severo) og Tobias Danielsson (alias ToWonder). De mødte hinanden via SoundCloud, mens de gik på det samme gymnasie i Sverige.

Sammen leverer de fremadstormende musikere elektroniske hits spækket med lækre synthpop-melodier, tunge basflader og tropiske trommebeats.

Siden deres første udgivelse har duoen skrabet en milliard afspilninger sammen på tværs af digitale streamingtjenester. De har skabt euforiske tilstande på deres lange turné i Europa og USA som support for ZEDD, og den 17. marts bliver ingen undtagelse, når de får Ideal Bar til at syde og boble af pop-eufori.

17. marts 2020 Lille VEGA, København

Discover NOTD