Selina Gin Flyer Loppen 1100X1372 Selina Gin Flyer Loppen 1100X1372

SELINA GIN

Tor. 20 Maj LOPPEN KØBENHAVN

Selina Gin, tidligere medlem af Nelson Can, giver første headliner koncert på Loppen til maj

Som energisk frontperson i den nyligt opløste trio Nelson Can har Selina Gin opnået næsten ikonlignende status på den hjemlige indierockscene. Nu er hun sprunget ud i rollen som solist, og kan opleves i et intimt set på Loppen torsdag d. 20. maj!

Det kom lidt som et chok, da Nelson Can – oven på udgivelsen af bandets særdeles anmelderroste andet album og udsigt til deres største headliner koncerter - trak stikket i januar 2020. Det forventede tomrum efter bruddet blev dog hurtigt skiftet ud med håbefulde forventninger til forsangeren Selina Gin, der et par måneder forinden havde varmet op for mægtige og melankolske The National i Royal Arena. I hendes produktioner og sangskrivning bevæger hun sig mellem fængende popmelodier og melankolske lydlandskaber, hvor hendes kamæleon-agtige stemme får nyt liv, når den det ene øjeblik er skrøbelig og porøs, og det næste besidder aggressivitet som en orkan.

Det er en helt speciel aura, der omgiver Selina Gin og selvom det endnu ikke er blevet til nogen officielle udgivelser, kunne hun opleves til en onlinekoncert på Heartland Festivalens Prxjects Stage i maj sidste år. En optræden som GAFFA var særdeles begejstrede for:

“Det er simpelthen en ekstremt alsidig og dramatisk stemme..hun går lige til kanten uden at overdrive, og jeg har svært ved at finde sammenligninger. Amerikanske Chelsea Wolfe måske? Det er i hvert fald verdensklasse.” - Ole Rosenstand Svidt, GAFFA (5/6)