Fennelilly Lugerformat Fennelilly Lugerformat

FENNE LILY TIL IDEAL BAR (VEGA) - OBS: AFLYST

Tir. 4 Maj IDEAL BAR KØBENHAVN

OBS: Koncerten med Fenne Lily i Ideal Bar 4. Maj 2021 er aflyst. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. Billetter refunderes automatisk.

Melankolsk trylleri og spritny musik fra Fenne Lily

Den Bristol-fødte sangerinde tager publikum med på en rutsjebanetur i følelsesland, når hun med sine inderlige tekster og bløde stemme lægger sit hjerte på et sølvfad og blotter sine følelser for lytteren.

Den kun 23-årige sanger og sangskriver udgav sit debutalbum On Hold i 2018, hvor hun foldede sine dybsindige følelser og fortvivlede tanker ud på albummets 11 indiefolk-numre.

I foråret 2020 udkom Fenne Lily med singlen ”Hypochondriac”, der ligesom hendes tidligere udgivelser er farvet af intensitet og ærlighed. Nummeret handler ifølge hende selv om ikke at føle sig god nok, og hun beskriver, hvordan der sammenlignet med hendes tidligere musik er sket et opmærksomhedsskift fra forholdsbaserede tekster til en mere selvreflekterende dialog.

Udover sin nye single, er Fenne Lily snart klar med sit andet album, som rummer en transformation og adressering af hende selv som både årsag til og løsning på sin indre uro.