Barbro Vu2021 Poster 3 Barbro Vu2021 Poster 3

BARBRO ER EN DEL AF LINE UPPET TIL VEGAS UDVALGTE!

Lør. 1 Maj VEGA KØBENHAVN

VEGA præsenterer

Fire, fantastiske navne til VEGAs Udvalgte 2021? Den 1. maj lyser fire, fremadstormende kometer januar-mørket op, når VEGA for 11. gang inviterer til en aften i stortalentets tegn. Mød fire artister der vil trækker overskrifter i 2021, og som vi forventer os meget af.?

Selvom covid-19-krisen hærger det danske koncertlandskab betragteligt, så er der lys i mørket. VEGAs Udvalgte vender tilbage med en fantastisk koncertaften, hvor vi præsenterer de fire musikalske talenter, vi har forelsket og i og forventer os ekstra meget af!??

VEGAs booker, Annika Jonsson, har valgt fire navne, hun mener har noget ganske særligt og som brillerer med deres talent. De fire artister favner bredt med hver deres unikke lyd og visuelle udtryk, hvilket vidner om en dansk musikscene, der er ekstrem dynamisk og mangefacetteret.?

“Jeg havde forventet og troet, at det ville blive sværere at vælge artister i år, da det været så få muligheder for at se bands spille live, men det var faktisk næsten omvendt. At alle internationale artister er væk gør, at det er nemmere at opdage dem, der stikker ud herhjemme,” fortæller Annika Jonsson om arbejdet med at vælge VEGAs Udvalgte-artisterne.?

VEGAs Udvalgte-holdet 2021 er:

Angående Mig

Angående tog alle med storm, da hun sidste år vandt Karrierekanonen med hendes intense nærvær og kraftfulde sange. Hendes dansksprogede tekster bliver sammenflettet i et eklektisk univers af hiphop og rockede guitar-hooks. Med hendes rå energi bliver man som lytter og tilskuer trukket ind i et univers, som på en gang føles omfavnende, men som samtidig fremstår ungt, kompromisløst og vredt.? ?

Barbro

Barbro står frem i spotlyset i et følsomt og skrøbeligt rum, hvor der findes en direkte forbindelse mellem kroppen og musikken man hører. Med baggrund i klassisk musik, dyrker Barbro ideen om de store kompositioner og ballader i et nedbarberet format bestående af blot guitar og klaver. Her får den ærlige og skrøbelige lyrik lov til at svæve sagte lige ind i hjertekulen på lytteren.?

Jeuru

Jeuru er født og opvokset i Queens, New York og startede i en alder af 16 år med at skrive musik. Han er i dag bosidden i København. Med sin eminente vokal sammenblander Jeuru genrer som triphop, R&B og electronic soul i mørke og melankolske kompositioner. Man får som lytter lov til at komme helt tæt på i den følsomme lyrik, hvilket debut-ep'en King of The Cruel og de seneste singler “Couldn´t Be” og “King Malik” er glimrende eksempler herpå.??

YDEGIRL

Under navnet YDEGRIL skriver Andrea Novél, genrebrydende sange, der flirter med sprød R&B og klassisk kompositionsmusik. Lydbilledet veksler elegant mellem elektroniske og akustiske virkemidler. Hun har netop udgivet den anmelderroste ep notes19, der ifølge hende selv er en “syntetisk dagbog” bestående af nordiske baroksange. Helt centralt står Ydegirls vokal, der både synger og chanter, og giver et indblik personligt indblik i dagbogens ærlige og poetiske notater.??

Vi er stolte af tidligere at have præsenteret navne som Jada, MØ, Joyce, Ganger, Ulige Numre, CHINAH, Emil Kruse og mange andre som VEGAs Udvalgte-acts, der efterfølgende har slået igennem både på den nationale og internationale musikscene. Det er 11. år i træk, at vi afholder VEGAs Udvalgte, der hvert år er et stort tilløbsstykke blandt nysgerrige musikfans og branchefolk og som hurtigt bliver udsolgt.?

I modsætning til tidligere år vil VEGAs Udvalgte 2021 foregå som et siddende koncertarrangement i Store VEGA for at imødekomme de retningslinjer vi som spillested skal efterkomme.??

Fakta om koncerten VEGAs Udvalgte (DK) Lørdag 1. maj 2021 kl. 19.30 Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V Billetpris 150 kr. + gebyr Billetsalg via vega.dk og Ticketmaster