Rhye Eflyer 2021 01 Rhye Eflyer 2021 01

RHYE

Lør. 17 Apr VEGA KØBENHAVN
Søn. 18 Apr Vega København

Rhye

RHYE SUPPORT: BABEHEAVEN STORE VEGA 17. + 18. APRIL 2021

Den tæt på udsolgte koncert med RHYE i Store VEGA oprindelig planlagt til søndag 22. november 2020 rykkes til søndag 18. april 2021. Vi har samtidig æren af at annoncere en EKSTRA koncert lørdag 17. april 2021.

Det stilfulde indie/elektroniske projekt med den velkendte falsetstemme fra canadiske Mike Milosh, bedre kendt under navnet RHYE, vender tilbage til VEGA i 2021 med nyt album i bagagen.

Indhyllet i mystik, dukkede RHYE for første gang op på internettet, hvorefter verdenen summede over de mystiske billeder, sofistikerede sensuelle musikvideoer og den karakteristiske stemme. Efter stor succes med deres to første singler, ”Open” og ”The Fall”, blev det anmelderroste debutalbum ’Woman’ udgivet i 2013, som nåede en flot plads på Billboard 200 og hyldet af anmeldere fra hele verdenen, heriblandt Pitchfork, The Guardian og New York Times.
Talentfuld sangskrivning, betagende vokal og dybe instrumentale finesser kombineres til en berusende blanding af R&B inspireret, dyb følelsesladet sound og albummet var et oplagt valg til at frembringe intime øjeblikke.

Siden sin debut har Milosh turneret verden rundt samt udgivet yderligere to albums, hhv. det længe ventede ’Blood’ i 2018, som igen blev hyldet af anmelderne og dernæst det klaverfokuserede projekt ’Spirit’ i 2019, som fejrer den fine magi af blide øjeblikke i samarbejde med Ólafur Arnalds, Doveman og Dan Wilson. Transformeringen af det, der engang var et studieprojekt, er nu hævet med en fasttømret besætning af dygtige multiinstrumentalister, som indfanger folkemængder i teatre og festivaler over hele verdenen, med særligt opsigtvækkende opsætninger på hhv. Coachella og Pitchfork Festival.

RHYEs seneste besøg i Danmark var netop i Store VEGA, hvor den totalt udsolgte koncert fik flotte 5 ud af 6 stjerner af både GAFFA og Soundvenue. ”De ikoniske klaverakkorder og medrivende strygere på hitperlen ‘The Fall’ føltes som en nostalgisk forelskelse, der (heldigvis) er umulig at blive kvit, mens Milosh og co. med ‘Stay Safe’ sikrede, at det introverte univers fik en ekstra dimension på kompositionernes egne præmisser – med en medrivende inderlighed og længsel i hver eneste frasering og en indlevende øm- og ægthed i hver tone.” - Maibritt Enevoldsen, Soundvenue.

I 2021 fortsætter rejsen med ny musik, for Milosh har netop offentliggjort udgivelsesdatoen for et kommende album (22. januar 2021).

Med sig i VEGA til april har han vestlondon-bandet Babeheaven, der består af sangerinden Nancy Andersen og keyboardspiller Jamie Travis. Duoen elsker trip-hop og deres musik leder tankerne hen i retning af ånden fra Massive Attack og Cocteau Twins. Deres debutalbum lander den 6. november.

Vi glæder os til at byde RHYE og Babeheaven velkommen: 17. april 2021 (ekstra koncert) + 18. april 2021 (få billetter) / Store VEGA – København. Billetsalget starter 11. september 2020 kl. 10:00 via: ticketmaster.dk, luger.dk og vega.dk

Koncerten præsenteres af Luger og VEGA