Elderbrook Nb Elderbrook Nb

ELDERBROOK

Tor. 11 Mar VEGA KØBENHAVN

ELDERBROOK ”WHY DO WE SHAKE IN THE COLD? TOUR 2021” STORE VEGA TORSDAG 11. MARTS

Live fænomen, klassisk uddannet multiinstrumentalist, producer og singer-songwriter Elderbrook gæster Store VEGA 11. marts.

Debutalbummet "Why Do We Shake In The Cold?" udkommer på fredag 18. september, samme dag som billetsalget til koncerten i VEGA starter. Den nye single ”My House” kører på repeat her på kontoret i disse dage, så trænger du til at få rystet kroppen til noget tropical house med indie soul twist, så tune ind her på Elderbrooks profil, og varm op til koncerten i marts!

Bag Elderbrook-aliasset finder man Alexander Kotz, en 27-årig elektronisk producer og sanger fra London, som har en særlig evne til at skabe følelsesbetonet musik der udforsker introspektive temaer i forbindelsen mellem mennesker, samtidig med at man bliver bevæget også i fysisk forstand. Elderbrook kører synthede, elektroniske rytmer og har en sexet, soulet vokal, der trækker inspirationer fra navne som James Blake, Rüfüs Dü Sol og Calvin Harris.

Sammen med landsmændene fra producerduoen CamelPhat, stod Elderbrook bag 2017s massive sommerhit ”Cola”, som ud over at være blandt de mest spillede numre på Ibiza også opnåede en Grammy-nominering. Han er også at finde på det vellykkede samarbejde med Rudimental på tracket ”Something About You”, og i 2018 blev house glade danskere for første gang introduceret til den britiske house-komet, da Warner Music stod bag en Distortion-fest på Rådhuspladsen, hvor han headlinede.

Sidste år i april fik en lille skare heldige fans ham så at opleve på et udsolgt Ideal Bar. Så denne gang glæder vi os til en laid-back torsdagsfest i Store VEGA.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr Billetsalget starter fredag 18. september kl. 10.00 via vega.dk, luger.dk og ticketmaster.dk