Poster Web Poster Web

THE MIDNIGHT (ONLINE)

Lør. 31 Okt LIVESTREAM LIVE FROM HOME

The Midnight online (livestream) Lørdag 31. oktober kl. 01.30 (dansk tid), altså natten mellem fredag og lørdag. (Oct 30, 2020 6:30 PM PDT) Livestreamet er efterfølgende tilgængeligt i op til 72 timer.

Live Fra Californien En One-Time verdensomspændende Event

The Midnight (som du kan opleve live i VEGA den 26. februar), er duoen der består af danske Tim McEwan og amerikanske singer-songwriter Tyler Lyle er mestre i at skabe ålestramme, pastelfarvede 80’er-vibes fra soundtracks og computerspil tilsat et skvæt neon-nostalgi. Bandet finder inspiration i alt fra John Hughes filmkatalog til Smashing Pumpkins’ video til singlen ”1979”. Deres ekspansive lydunivers trækker også dance og rock ind i sangene, som får din fod til at vippe og dansemuskler til at længes efter motion.

The Midnight har teamet op med The PLUS1 Covid-19 Relief Fund for at støtte Backline og deres arbejde med de mennesker i musikindustrien hvis mentale helbred, sikkerhed og velbefindende er nogle af de grupper der er i risikogruppen for at blive hårdt ramt. 1$ gives for hver billet solgt til: www.covidrelief.plus1.org

Billetpris: $7.50