Ivan Sito Ln Nb 270X304 Ivan Sito Ln Nb 270X304

IVAN$ITO

IVAN$ITO er en dansk/chilensk artist, som på spansk udfordrer den moderne Latin-lyd og giver genren sit helt eget take.

Han har siden 2018 været signet hos Universal Music og brugt tiden på at udvikle sig og er nu klar til at introducere sig selv med en skarp retning og klar lyd.

Da musikken er på spansk, har man fra start haft et ønske om at udbrede kendskabet til IVAN$ITO i udlandet og har nu vha. ture til Miami arbejdet og lavet sange med bl.a.: ICON Music (Producer-team) (”Mi Gente” J. Balvin / Darell), G.O.K.B (Producer) (Nicky Jam / Post Malone / J Balvin), Brasa (Writer) (Bad Bunny / CNCO / Leslie Grace / Farina / Jeniffer Lopez / Prince Royce) David Siegel (Writer /Producer) (T.I / CNCO / Pusha T / Soulja Boy) Derudover ventes IVAN$ITO at være feature på et track i februar 2020 med artisten Homero Gallardo, som bl.a. også er guitarist for Maluma, Nicky Jam, Paloma Mami mf.

Hvad er ”Everything Is Reggaeton”? Everything Is Reggaeton” er skrevet og sunget af IVAN$ITO selv, og har til formål at ligge grundstene for IVAN$ITO og stedfæste ham som en seriøs og ambitiøs artist. EP’en byder på spanske rim blandet med nordiske noir-beats og Latinamerikansk-inspirerede rytmer, og selvom denne kombination vil være noget nyt for de fleste lyttere, en det efterhånden en meget naturlig del af IVAN$ITO, da han inddrager sine kulturelle forskelle, og skaber en unik lyd ud tekstunivers ud fra egne erfaringer. Everything Is Reggaeton er på mange måder en hyldest til den populære Latinamerikanske genre og IVAN$ITO inddrager dens rytmer og blander dem med sine egne musikalske erfaringer fra sin opvækst i Norden.

Citat ”Jeg føler at ”E.I.R” bringer noget nyt til bordet, især når man sammenligner det med andet nutidigt Latin/Reggaeton. Jeg er et produkt af mine omgivelser og har kaldt albummet ”Everything Is Reggaeton” fordi mine dybeste rødøder, og der hvor jeg føler størst tilknytning til er mit hjemmeland i Chile, og derfor udspringer alt hvad jeg laver sig fra Reggaeton og Latinmusik som jeg er vokset op med, selvom jeg nu befinder mig på den anden side af jordkloden.”

Hvad kan man forvente i fremtiden ”E.I.R” åbner ballet for den nyfødte stjerne, og er skabt for at udfordre den nuværende lyd, og skal være med til at vise IVAN$ITO’s mest autentiske og artistiske side. I fremtiden vil man med sikkerhed kunne se IVAN$ITO gå ufortrødent efter det internationale gennembrud, og forsøg på, at blive en fast implementeret del af Latin-musikken og her sætte sit aftryk. Han vil altid være draget af nye og spændende udfordringer – da det er drivkraften for ham, og grunden til at han ånder og lever for musik.

Discover

  • Agent

    Freja Becker

    +45 28401516

    freja@luger.dk

  • Pressehenvendelser

    heidi@luger.dk